AJ!



Har precis varit o dragit ut min andra visdomstand, FAN vad ont det gjorde. Bedövningen ville aldrig räcka så dom fick fylla på 3 gånger haha... Jag som hatar bedövningen mest oxå!! Hon sa HELA tiden den är nästan ute, tillslut började jag nästan tvivla på om den skulle komma ut överhuvudtaget. När hon sa "det va en envis rackare" då tänkte jag att det va kört, jag orkar inte mer, jag får helt enkelt ha en lite lös tand istället..
Sen när den äntligen ploppade ut förstod jag varför det tog sån tid, den va ju SJUKT stor! Sen fick jag veta att tanden tydligen börjat växa ihop med benet i käken så det va därför den va så svår o få ut och därför det gjorde APont. Jävla tur att jag inte väntade med o ta bort den...Det vet jag inte om jag hade klarat :P


Tidig morgon





Jag har varit vaken sen innan sju imorse. Vaknade superpigg av någon konstig anledning.. Låg kvar i sängen till 9. Somnade om typ kvart i 9 och när jag vakna vid 9 va ja ju såklart supertrött..Varför är det ALLTID så?!
Nu har jag varit duktig o plockat undan lite tvätt och slängt massa sopor, nu ska ge mig på o städa badrummet!


Bröst...



Sitter och väntar på att Johanna ska klippa klart sin kund så vi kan beställa kläder från HM sen!!! Jaho!
 Inte långt kvar till helgen nu å dags för viiin, nej jag skojja faktiskt.. Jag pratar bara om vin, INTE okej!
Mins bröst är svullna, helt wierdo, fast jag klagar inte!!

NU är hon snart klar, seeyaaa

hahahaha





Haha ibland är du bara för rolig Tina.

På ett cafe i stan.

Expediten: Vilken bulle vill du ha, kanelbulle, vaniljbulle eller kanellängd?
Tina: Jag tar en vaniljlängd!
E: Alltså det finns kanelbulle, vaniljbulle eller kanellängd..
T: Hm.. vaniljlängd, tack!

HAHA!!!!!

Vinabstinens





Sitter på jobbet och känner ett pirr i magen, är det mitt det-är-lördag-och-jag-ska-dricka-vin-pirr ? JAG TROR DET!! Tänk att man hela veckan tänkt nej, det blir nog en ganska lugn helg, jobbar endå och är pank. Men sen så fort det blir Lördag så är allt de som bortblåst! Lördag är min absoluta favoritDAG, fast jag gillar onsdagar också för då brukar jag  & JOjjs gå på afterwork.. haha Jag orkar inte med mig själv!!, eller? :D (internskämt...)

Nej, nu får jag sluta, dags o jobba!!!


Ses kanske i stan, sa jag kanske? PUSS!

Fredag





Nu sitter jag själv på jobbet för Jojjjsen har redan slutat. orättvist..Ikväll ska jag fredagsmysa med mig själv  <3 haha.. Ska ju jobba imorgon så blir en lugn kväll. Kanske till o med ska va duktig o städa lite, eller..?


Tänkte visa en väldigt smickrande bild på Tina från i Lördags när vi satt i kungsan o hade picknik o drack vin. (Vi va dom enda som drack vid målet av halvmaran, knäppa JA!)
eller picknik o picknik vi hann knappt äta nått innan typ 5 getingar attackerade oss!!!


Snurr




Snurr säger det i mitt huvud. Idag när jag va påväg till salongen så "missade" jag sätet o satte mig på väggen istället. Det gjorde ont o slå armen i rutan. Det är inte kul när det snurrar i huvudet!!

Jag vill ha godis men orkar inte gå ner o köpa heller. synd om mig!

Det började bra



 








  Kvällens slut har jag bara på video och den tänker jag inte lägga upp höhö


Förbereder


wakawaka





Snaaaart dags =))



                          

Lilllördag



Idag ska jag på middag i stan o afterworka med Jojjs! Sen är det bara en bakisdag (torsdag) och halvdag på fredag kvar sen helg (igen) !! Veckorna bara flyger fram nu känns det som. Känns som det va igår vi waka wakade på Söder?

Jag hoppas massor att Tina inte måste jobba i helgen för hon behöver åka på kryssning med mig!!


Lördagsmorgon




Imorse ringde min klocka 06.30!!! Helt jäkla omänskligt igentligen. Speciellt en lördag och efter att man druckit vin. INTE okej..

Fixade smink o hår på en brud idag! hihi gud så fin hon blev =)) Nu sitter jag o halvsover här.. Har precis käkat upp Jojjs matlåda, mumma!!

RSS 2.0